Zapraszamy do udziału w Konferencji Inaugurującej działalność Pomorskiego Hubu Innowacji Cyfrowych / Pomeranian Digital Innovation Hub

29-04-2024

Mamy przyjemność, jako Partner Stowarzyszony, zaprosić Państwa do udziału w Konferencji Inaugurującej działalność Pomorskiego Hubu Innowacji Cyfrowych / Pomeranian Digital Innovation Hub organizowanej przez Pomorską Specjalną Strefę Ekonomiczną wraz z Partnerami Konsorcjum.

Konferencja odbędzie się 9 maja 2024 r. w Gdańskim Parku Naukowo-Technologicznym, ul. Trzy Lipy 3, Gdańsk. Tematem przewodnim Konferencji będzie cyfrowa transformacja dla MŚP. Będzie to również świetna okazja do zapoznania się z Pomorskim Hubem Innowacji Cyfrowych, jego założeniami i ofertą. Podczas wydarzenia Partnerzy projektu podzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem, a także zaprezentują usługi i rozwiązania dostępne w ramach Pomeranian DIH.

Zachęcamy do odwiedzenia strony wydarzenia – https://gpnt.pl/aktualnosci/inauguracja-pdih

Pomeranian EDIH kieruje swoją ofertę do firm z sektora mikro, małych i średnich przedsiębiorstw oferując bezpłatne usługi w ramach pomocy de minimis.

Zapraszamy Państwa do rejestracji pod tym linkiem: https://app.evenea.pl/event/inauguracja-pdih/