Zapraszamy na II edycję konferencji „BIZNES I UCZELNIA W DĄŻENIU DO JAKOŚCI”

25-10-2022

Szanowni Państwo,

Fundacja Edukacyjne Centrum Doskonalenia, Politechnika Gdańska – Wydział Zarządzania i Ekonomii, firma Flex zapraszają na Konferencję z okazji Międzynarodowego Dnia Jakości „BIZNES I UCZELNIA W DĄŻENIU DO JAKOŚCI”. Jest to już II edycja tej cyklicznej konferencji, która jest połączona z panelem dyskusyjnym pt. „Kierunki współpracy biznesu i uczelni w zakresie doskonalenia jakości”.

Celem spotkania jest wymiana poglądów oraz określenie kierunków współpracy biznesu i uczelni w ramach działań na rzecz jakości. W szczególności pragniemy określić jakie obszary współpracy wymagają poprawy, jakie są potrzeby przedsiębiorstw z regionu Pomorza w zakresie przygotowania specjalistów ds. jakości oraz wyznaczyć kierunki przyszłych działań.

Konferencja odbędzie się 17.11.2022 r. w g. 9:30-15:00 na Wydziale Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej, aula 107, ul. Traugutta 79 Gdańsk. Wydarzenie jest częścią obchodów 30-lecia Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.

Zapraszamy Państwa do rejestracji pod tym linkiem: https://event.mostwiedzy.pl/event/21/

Szczegółowe informacje o prelegentach oraz tematy prelekcji przekażemy Państwu na kilka dni przed Konferencją.